Aanschaf coachjassen geregistreerde leiders/trainers

Beste trainers en leiders van RKSV Nuenen,

De huidige situatie is dat trainers/leiders veelal nog oude jassen hebben van RKSV. Ook zijn er trainers/leiders die helemaal geen jas hebben. Dit past niet bij de uitstraling die RKSV wil uitdraqen.
Om trainers/leiders meer representatief te laten zijn bij hun thuis- en uitwedstrijden, is besloten om alle geregistreerde trainers/leiders de mogelijkheid te geven om tegen een gereduceerd tarief een Adidas coachjas met logo RKSV Nuenen aan te schaffen.

De winkelprijs bedraagt € 89,=. Het gereduceerde tarief voor de trainer/leider bedraagt, inclusief RKSV logo, €30,=.
(De kosten voor de club zijn derhalve per jas € 59,=).

Het is de bedoeling dat alle oude jassen door een ieder worden ingeleverd. We willen niet meer dat onze trainers/leiders deze jassen dragen tijdens wedstrijden. De coachjassen zijn eigendom van de betreffende trainer/leider. Deze zijn dus NIET in bruikleen. Ervaring heeft geleerd dat dit teveel rompsloep kost (bruikleen ovk, administratie, het niet inleveren e.d.).

Wij hopen dat zoveel mogelijk trainers/leiders van dit mooie aanbod gebruik gaan maken.”

Sportieve groet,
Bestuur RKSV Nuenen.