RKSV Nuenen en G-Voetbal

Ongeveer 2 jaren geleden is de Stichting Special Talents op de accommodatie van onze club begonnen met het verzorgen van voetbaltrainingen voor kinderen met een rugzakje. RKSV Nuenen heeft haar accommodatie ter beschikking gesteld en geeft haar volle medewerking aan dit mooie initiatief.De activiteit vindt iedere woensdagmiddag plaats op ons hoofdveld.

Vanaf september dit jaar is er voor het eerst ook een Special Talents team dat onder de naam van RKSV Nuenen/Special Talents op de zaterdag deel neemt aan de competitie g-voetbal jeugd. Dit team is samengesteld uit de kinderen die op de woensdagmiddag actief zijn bij RKSV Nuenen en bij FC Eindhoven. Op dit moment zijn er iets meer dan 30 kinderen actief waarvan er ongeveer 14 nu voor het eerst deelnemen aan wedstrijden.

Er zijn dus 2 mogelijkheden: alleen trainen of trainen en wedstrijden spelen. De organisatie van het geheel is in handen van Stichting Special Talents.Voor informatie kunt u terecht op mail henk@specialtalents.nl, bellen naar 06-34715304 is eveneens mogelijk.

Zie voor verdere informatie www.specialtalents.nl