Technische Commissie: samenstelling onderbouw

Samenstelling Technisch Commissie Onderbouw
Sinds dit seizoen is Technische Commissie uitgebreid om meer aandacht te kunnen geven aan de onderbouw.
Erik van den Bogaard is sinds dit seizoen als lid van TC verantwoordelijk voor de onderbouw. Sport en Spel tot en met de JO11 vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Zijn werkzaamheden bestaan uit het bekijken en beoordelen van spelers op wedstrijdmomenten, het begeleiden van de trainers op de dinsdag en donderdag en hulp bieden waar vraag is op de andere trainingsdagen.

Erik van Deurzen is sinds dit seizoen verantwoordelijk voor de Interne Scouting voor de onderbouw. Sport en Spel tot en met de JO11 vallen hieronder. Samen met Erik van den Bogaard is hij verantwoordelijk voor het in beeld brengen van spelers in de genoemde categorieën.

Technische Commissie