Trainers-en begeleidingsstaf voor RKSV Nuenen 1 2 en Vrouwen 1 seizoen 2020-2021

RKSV Nuenen en Jan Poortvliet gaan ook volgend seizoen met elkaar verder. Er is nog altijd meer dan voldoende enthousiasme aanwezig bij Jan Poortvliet en zijn assistent Martin Nieuwlaat om komend seizoen verder te gaan als trainers van Nuenen 1. RKSV Nuenen is er verheugd mee en heeft, ondanks de huidige stand op de ranglijst, er alle vertrouwen in dat Jan Poortvliet samen met Martin Nieuwlaat het eerste team prima kunnen blijven begeleiden. Ook de verzorgers Joost van Deursen en Frank van Oudenhoven en de keeperstrainer Danilo Verus gaan komend seizoen door. Dit geldt ook voor Joep van Kasteren en Robert Prast.

Nuenen 2 zal komend seizoen weer getraind worden door Richard Riebeek en Toon van der Loo. Beide ervaren trainers zullen de jonge groep weer begeleiden om mogelijk de stap naar het eerste team te kunnen maken.

Vrouwen 1 zal komend seizoen getraind worden door een nieuw gezicht t.w. Yoshi Kosters. We zijn bijzonder blij dat we hem gestrikt hebben om deze talentvolle dames te gaan trainen.Yoshi is ondanks zijn leeftijd een ervaren man in het trainersvak en geen onbekende binnen de vereniging en het vrouwenvoetbal.

Het bestuur van de RKSV Nuenen heeft het volste vertrouwen in de aangestelde trainers teammanagers en overige begeleiders en wenst ze veel succes.

Bestuur RKSV Nuenen

RKSV Nuenen
Sportpark Oude Landen
Pastoorsmast 14
5673 TD Nuenen

Postadres:
RKSV Nuenen
Postbus 199
5670 AD Nuenen

Telefoon: 040-2833254
040-2833944
KNVB Nummer:
BB-JG-55E