Van de sponsorcommissie : SNS Nuenen nieuwe ” STERSPONSOR “

De stichting vrienden RKSV Nuenen is bijzonder verheugd dat de SNS bank Nuenen onze mooie vereniging de komende jaren wil ondersteunen als nieuwe “STERSPONSOR “. We hopen een vruchtbare samenwerking op te bouwen. Onderstaand een korte introductie.

KOMEN JULLIE KENNISMAKEN MET HET SNS TEAM NUENEN ?
Graag stellen we ons voor: het klantteam van SNS Nuenen. Jullie vinden ons in de Vincent van Goghstraat 2 A. Komen jullie binnenkort ‘ns langs?

PERSOONLIJK KLANTTEAM
In onze winkel staat een persoonlijk klantteam voor jullie klaar. Bij ons krijgen jullie persoonlijk antwoord op al jullie grote en kleine vragen over geld. Zowel privé als zakelijk. En jullie bepalen zelf hoe. Misschien vinden jullie het voor dat ene vraagje over jullie betaalpas handig om even te bellen. En stappen jullie met een grotere levensvraag over geld juist liever onze winkel binnen. Ons maakt het niet uit. Jullie kiezen en krijgen persoonlijk antwoord.

KOMEN JULLIE LANGS ?
Zijn jullie in de buurt? Loop gerust bij ons binnen voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. We leren jullie graag kennen en horen of we iets voor jullie kunnen betekenen. Onze winkel aan de Vincent van Goghstraat 2 A is open van maandag tot en met donderdag tot 18:00 uur, vrijdag tot 20:00 uur en zaterdag tot 17:00 uur. Even bellen? Dat kan natuurlijk ook: 030 – 633 30 00 (SNS regio Eindhoven).

Tot gauw

SNS bank Nuenen