VUURDOOP SPECIAL TALENTS TEAM RKSV NUENEN

Het was een speciale dag voor RKSV Nuenen en Stichting Special Talents.

De al 2 jaren durende samenwerking kreeg zaterdag 5 oktober 2019 extra gestalte. Het Special Talents team speelde op de eigen accommodatie voor het eerst een echte competitiewedstrijd .

Stichting Special Talents organiseert voetbalactiviteiten voor kinderen met een rugzakje. Iedere woensdagmiddag wordt er  een voetbaltraining verzorgd voor kinderen die moeite hebben zich aan te sluiten bij een regulier team.
Voor de meeste kinderen is het spelen van een wedstrijd een te grote stap. De afgelopen jaren heeft de stichting zich dan ook beperkt tot de activiteit op de woensdagmiddag.

Op deze 1e zaterdag van oktober is nu voor een aantal kinderen de volgende stap gezet. Het spelen van competitiewedstrijden onder de vlag van RKSV Nuenen.

In het voorjaar werd Stichting Special Talents door de gemeente Eindhoven genomineerd voor Sportclub van het jaar en in de afgelopen junimaand kwam daar nog eens de ondersteuning bij van AON Talent Foundation.

De stichting heeft haar activiteiten in Eindhoven op de woensdagmiddag van 15.45-17.00 uur (stadion FC Eindhoven) en bij RKSV Nuenen van 15.15 tot 16.30 uur. Alleen trainen en geen wedstrijden spelen is dus ook mogelijk.

Zie voor verdere informatie www.specialtalents.nl of stuur mailtje naar henk@specialtalents.nl.