Warm-up Party a.k.a. Groenwittersbal

Een topprestatie leveren zonder een gedegen warming up is vrijwel onmogelijk. Dat geldt dus ook voor het vier dagen los gaan op het feest der feesten CARNAVAL Een uitgelezen moment voor een warm-up party is het “GROENWITTERSBAL”.

Zoals al vele jaren gebruikelijk wordt op vrijdag vóór carnaval het “GROENWITTERSBAL” gehouden, het alternatief voor alle mannen (en vrouwen), kortom voor iedereen, die niet willen of mogen deelnemen aan de Skôn Vrouwkesavond in het dorp.

Dit “GROENWITTERSBAL” is, al vele jaren, heel erg gezellig en een zeer geslaagde start van het carnaval:

– Gezellige muziek en jouw aanwezigheid zorgt er voor, dat de kantine op z’n kop gaat;
– Er worden 2 prijzen beschikbaar gesteld voor de mooiste c.q. ludiekste vrouwelijke (groenwitster) en mannelijke (groenwitter) outfit, die door een anonieme jury zal worden voorgedragen.

Het “GROENWITTERSBAL” zal worden gehouden op 21 FEBRUARI 2020. Vanaf 20:11 uur ben je van harte welkom, in de KANTINE VAN DE RKSV NUENEN, Sportpark De Oude Landen, Pastoorsmast 14 te Nuenen. De entree is gratis.

Dus trek je Carnavalskleding aan en kom op vrijdag 21 februari 2020 naar het “GROENWITTERSBAL” (een aanrader), om een begin te maken van het carnaval.

De Kantinecommissie
Bestuur RKSV Nuenen

RKSV Nuenen
Sportpark Oude Landen
Pastoorsmast 14
5673 TD Nuenen

Postadres:
RKSV Nuenen
Postbus 199
5670 AD Nuenen

Telefoon: 040-2833254
040-2833944
KNVB Nummer:
BB-JG-55E