• Nog even en de kantine opent weer haar deuren. Uiteraard in aangepast vorm zoals voorgeschreven volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn trots op onze samenwerking tussen onze club en United Soft Drinks, bij velen bekend als leverancier van onder andere AA en Bar le duc.
    De samenwerking omvat een uitbreiding van het assortiment. Hiervoor zijn 2 extra koelkasten beschikbaar gesteld in de kantine zodat het complete assortiment zichtbaar wordt voor een ieder.

United Sports Drinks heeft een zeer ruim assortiment in sportdranken , recovery producten en sportwaters.
    Daarnaast is het leverancier van merken zoals Bar le Duc, Sportwater, Raak en London.

• PRIMEUR VOOR NEDERLAND
    Als 1e vereniging in Nederland is er een automaat geplaatst beneden in de accommodatie waarbij het mogelijk is contactloos en dus corona-proof je drankje te kopen.