• Supportersclub RKSV Nuenen

De Supportersclub is zelfstandige stichting binnen de voetbalvereniging van de RKSV Nuenen en bestaat al sinds september 1984. Het staat opgesteld om de onderlinge band tussen de supporters en de voetbalclub te verstevigen.

Dit doet de Supportersclub door diverse activiteiten te organiseren en/of te ondersteunen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn :

• Het verstrekken van consumptiemunten aan de kampioenteams van de senioren (mannen en vrouwen) en het overhandigen van een aandenken aan de kampioenteams van de jeugd tijdens de kampioenen huldiging dag;
    • Het financieel bijdragen aan activiteiten van de jeugdafdelingen denk aan jeugdkampen en de sinterklaasmiddag;
    • Incidenteel ondersteuning busvervoer bij vervoer naar verre uitwedstrijden;
    • Mede organiseren van de nieuwjaarsreceptie;
    • Het organiseren van de traditionele kaartavonden (rikken) tijdens de wintermaanden.
    • Om o.a. de bovengenoemde activiteiten te kunnen voortzetten, is de supportersclub afhankelijk van uw vrijwillige financiële steun.

Word daarom lid, elke bijdrage is van harte welkom, het lidmaatschap (januari – december) bedraagt minimaal € 10,00 per persoon.

Meld je aan als lid via onderstaand formulier en maak je bijdrage over naar het aangepaste bankrekeningnummer:
    NL04 RABO 0358 6012 23 t.n.v. SupportersClub RKSV Nuenen o.v.v. Contributie 2021.

• Aanmelding Supportersclub